"Bollibompa, det är så bra så att man tappar tänderna"

Då har jag haft ytterligare några jättebra dagar ute i stugan. I fredags var det surströmming och det var riktigt gott och igår var det fest hela dagen. Jag har dessutom jordens träningsvärk efter en av lekarna igår. Det var en staffett där det blev mycket springande. Kanske dags att köra igång med träningen igen.

Nu ska jag fixa det sista här hemma innan det är dags för packningen. Skjuter på det lite till med andra ord.





ta mig till kärlek, ta mig till dans

Redo för ytterliggare några dagar i stugan. Ikväll blir det surströmming med bästa grannarna. Nu kan man nog säga att det blivit en tradition. Jag är en sådan som älskar surströmming medan några av de andra äter för att det är lite en grej.(Stockholmsfolk) I morgon är det dags för kalvensdag, då alla i stugorna samlas med vänner och vi har tävlingar på dagen och knytkalas till middag och grillning på klipporna på kvällen. Där mellan tänkte jag sola och bada och bara känna lugnet.

Vad ska ni göra i helgen?





och i drömmen håller du min hand

Det här verkar bli sommaren då jag gör saker ensam för första gången. I tisdags sov jag ensam i stugan för första gången, idag klippte jag Smillas klor för första gången och då oxå ensam, på måndag åker jag till Stockholm ensam. Vissa saker blir inte gjord bara för att jag är själv. Nu tänkte jag strunta i det och göra saker iaf, jag vill inte känna mig begränsad bara för att jag inte har nån kille, man, pojkvän, sambo. Tror det kan vara bra att lära sig göra saker själv, man blir lite starkare av det.



till vind och måsars skrik, därute föddes jag

På måndag går tåget ner till Stockholm. Jag blir där två nätter innan jag åker vidare till Malmö. Nu kommer det värsta med att åka bort, packningen. Samma visa varje gång jag ska åka någonstans. Biljetter och bokningsnummer, kläder, laddare, mobil, medicin och allt annat som ska med. Av någon anledning verkar jag även tro att det inte går att handla saker dit jag ska. Idag har jag börjat förbereda med att tvätta och försöka tänka ut vilka kläder som ska med. Och skor, hur många skor måste jag ta med..




Tick, tack..

Nu har jag fått inbjudan till återträff med klassen. Tydligen har det gått 20 år sedan vi gick ur nian. Hur kommer det sig att tiden går så fort. 20 år, det är verkligen jättelänge! Har inte bestämt än om jag ska gå, måste kolla av med några i klassen först.


Det här var oxå länge sedan. Jag skulle alltid krama jätterna och sen luktade jag inte jättegott.

Sommarlov

Nu är jag hemma i stan igen. Jag har haft två underbara dagar ute i stugan.

sol, bad, bok, mat, fika, kaffe, vin, pilkastning, jordgubbar, vattenmelon, frisk luft, bränd rygg, blå himmel, rökt sik och mycket trevligt sällskap




Take me to bed or lose me forever

Nu håller jag tummarna för att det blir fint väder imorgon så vi kommer iväg till stugan. Det är verkligen hög tid för mig att komma iväg och sola och bada igen. Idag har jag varit ute hos mamma och pappa och grillat. Måste bara säga att det är galet skönt att vara ledig. Nu ska jag lägga mig i soffan och se slutet av Snuten i Hollywood, så fantastiskt rolig film.


Du ger mig inga löften, och du ställer inga krav.

Nu har jag gjort ett nytt ryck för att ta tag i det här med vikt och hälsa. Jo, jag vet att det är ungefär etthundrafemtionde gången men skam den som ger sig. Jag har nu anmält mig till viktklubben på Aftonbladet och har under den tiden jag varit med gått ner 3,9 kg. Jag ska ner 12 kg sammanlagt och har lagt det på rätt lång tid så det ska nog gå bra. Känner lite oro för semestertiden men det ger oxå en större möjlighet till träning.
För att sno ett uttryck. "JUST DO IT"


Fruktsallad med vanilj kesella, minst lika gott som godis.

 


Jag ser en framtid där, jag kunde bli nåt stort. Så blås en kyss och fyll min kvot.

Efter att ha varit inne hela dagen kände jag att det var dags att ge sig ut på en promenad. Det var bara att ta på sig skorna, plugga i Ipoden och ge sig iväg. I vanlig ordning var det Kent som gjorde mig sällskap och det var rätt skönt att komma ut en stund. Nu blir det tv, dator och soffhäng resten av kvällen.


Min älskade Malin och Jag på Oscar i fredags.


Tänk att jag blev den som kom undan

Tänkte att jag skulle få fingrarna ur och ta fram dammsugaren, det är galet stökigt här nu så jag skulle verkligen behöva städa. Det skulle vara skönt att ha det lite fint nu när det är semester. Känns inge vidare att vara hemma när det är stökigt. I kväll ska jag och Wictoria till Petra och grilla och dricka vin och det ska bli mysigt. Nej,  men då tror jag att jag rycker upp mig och kör några varv med dammsugaren så det är gjort. Så får det bli!


S*E*M*E*S*T*E*R

Nu har jag äntligen klivit på min efterlängtade SeMeSTeR!! Ikväll är vi en gäng tjejer som ska fira 20 års vänskap. Jag kom i och för sig in i gänget liite senare men får vara med iaf. Vi ska träffas på lite förmys hos Amanda och sedan blir det till att åka ner på stan och äta middag på Oscar, deras gränslösa grillmeny är hur bra som helst. Sen blir det drinkar och dans, typ fest hela natten.


Varje gång du möter min blick

"För första gången på nära håll
stod vi som frusna mot varandra
Och mina händer rörde aldrig din hud
men jag vet att du kände

Som en elektrisk chock genom skelettet
Lätta fingrar genom tyget på de kläder du valde
för någon annans skull"


Balkongen

Nu har balkongen fått lite nya blommor. Köpte ett gäng pelargoner för några veckor sedan men de var tydligen av lite sämre kvalitet så det har inte blivit några blommor. Idag fick jag nya av mamma så nu är balkongen full av blommor.





Har börjat inse att den nya balkongen är rätt stor och väldigt bra.

Det stavas B.E.K.R.Ä.F.T.E.L.S.E

Jag har börjat inse att jag varit singel alldeles för länge. Ibland känns det helt okej för jag har det verkligen jättebra MEN ibland blir det så vansinnigt ensamt. Jag vill ha någon som väntar på mig när jag kommer hem, någon som ger mig en kram och säger att han saknat mig. Någon att sitta i soffan med när åskan går, någon att åka att bada med nu när det är så varmt. Någon som är där när jag vaknar, någon som säger att det ordnar sig när det känns tungt. Jag vill att någon ska älska mig!


Boktipset

Jag skulle vilja ha lite tips på bra sommarläsning nu när semestern börjar närma sig. Gärna några lite oväntade tips, alltså inte Mari Jungstedt och liknande. Inte för att jag inte gillar hennes böcker utan för att jag redan läst dem. Bra böcker utanför topp listan helt enkelt.

Annars kan jag rekommendra Denise Rudbergs, Mons Kallentofts, Mari Jungstedts och Jonas Moströms böcker. Läste även Elsas mode av Sofi Faharman för någon vecka sedan och den gillade jag oxå.

Så ge mig massa bra tips nu!


Kräver frågorna svar..

Vem är rätt och vem är fel. Är rätt, rätt eller är rätt fel. Kanske är fel rätt. Eller är fel alltid fel. Ja ibland undrar jag men jag tror inte jag får några svar. Kanske ska sluta fundera så mycket!


Ärlighet.Respekt.Kärlek

Nu är det bara fyra dagar kvar innan den efterlängtade semestern är här. Det finns inga ord för hur mycket jag längtar efter den nu. Värmen är helt otrolig och solen skiner som en galen. Det enda jag vill är att åka iväg och slänga mig i havet. Bada, finns det nåt bättre på sommaren.


Det var magiskt!

Det är väl så man kan sammanfatta min allra första Kent spelning. Nu kommer det garanterat bli till att se fler konserter med dem.

Gatufesten är i full gång och jag besökte den bara en kväll denna gång och det var just för Kents skull. Anna min jättegamla Anna som jag inte sett på mer än 10 år var uppe i stan och tillsammans med Sara som jag inte heller sett på nästan lika många år var vi in och gjorde stan i torsdags. Vi åt mat, drack vin, surrade (massa gamla minnen), lyssnade på musik och hade de sötaste killarna som sällskap vid bordet. Sedan var det dags för Kent att spela och det var den bästa musikupplevelse jag haft. Tidigare kunde jag inte förstå Kents storhet men tack vare en annan Anna har jag börjat förstå och nu finns de för evigt i mitt hjärta.

Här kommer en bildbomb bara för att jag älskar deras ljussättning och sista bilden är den bästa, jag är barnsligt förtjust i Konfettin!











Tack Kent, vi ses igen!

 


RSS 2.0