I love shoppning

Sedan jag provade dem i lördags har jag inte kunnat tänka mig att vara utan dem. Idag när jag gick genom stan på väg hem fick de följa med. Mina nya skor pratar jag då om. När jag ändå var i gång så fick även ett par sandaler följa med mig hem också.


Sällskap

Ikväll har Petra varit här och druckit kaffe. Ja och så har vi surrat rätt mycket. Vi båda blev mycket förvånad när Petra tittade på klockan och konstaterade att den var halv elva. Då blev det fart i soffan. Efter sängdags helt enkelt. Jag som är sämst på att bara lägga mig tog fram lilla datorn, vill ju kolla läget lite. Nu är det dock dags för mig att krypa i säng.
Tack för ikväll gumman, det gör vi om!  ♥

Låt det inte hända er!

Hej jag heter Marie och jag är beroenda av värktabletter. I och med att jag har under så många år haft otroligt besvärligt med huvudvärk har det inneburit många, många och åter många värktabletter. Det har gått så långt att jag har tagit vissa av de starkare tabletterna även fast jag inte haft huvudvärk utan för att jag mått dåligt och att de då har tagit udden av det.

Jag har inte velat säga nåt till min läkare för jag har varit rädd att han ska ta tabletterna ifrån mig. Sund tanke va!? Men igår när jag var där tog jag tag i det. Jag sa till och nu har vi kommit på en plan som ska hjälpa mig att bli tablettfri. Naturligtvis kommer jag behöva ta tabletter ibland eftersom när huvudvärken är som värst överlever jag inte annars. Men eftersom jag märkt att denna mängd tabletter bryter ner mig måste det bli en förändring. Nu har jag fått träning på recept så jag ska kunna komma igång och röra på mig igen, nåt som är behövligt för att bryta denna onda cirkel jag hamnat i.

Det skedde så mycket lättare och mer oväntantat än jag någonsin kunde föreställa mig. Jag kommer ha några jobbiga veckor framför mig men det kommer gå, för det har jag bestämt mig för!! Det här är inte lätt att berätta, det känns lite pinsamt på nåt sätt att jag tappat kontrollen så men jag tror tyvärr inte att det är allför ovanligt.
Dags att låta kroppen byggas upp och bli stark nu!!


Just nu känns allt lite struligt och rörigt men det kommer lösa sig, alla knutar kommer knytas upp en efter en.  Och för varje dag blir jag lite starkare.Ny frisyr

Jag tog och klippte av mig håret för några veckor sedan. Kanske dags att visa upp den nya frisyren nu.

Im only in it for the fun

Jag har ett problem, jag kan inte låta bli att köpa tv-serier! Anna har fört över sitt tv-serienördande på mig och det med råge. I början av veckan köpte jag Dexter säsong två och Sex Feet Under säsong ett, jag har även hunnit beställa Law&Order från cdon och nu råkade jag köpa säsong tre och fyra av The Closer när jag var i Birsta. Gissa vad jag ska göra ikväll. Det är nästan så det är svårt att välja vad jag ska se för nåt.

Nåt som också fick följa med hem från Birsta var den här halsduken från Gina som jag under flertalet gånger varit och petat på men inte fått fingrarna ur att köpa. Nu är den äntligen min!

 


Lördag

Idag är det riktigt grått och trist här, regnar gör det dessutom. Men det innebär att det kommer försvinna lite mer snö och det är toppen. Jag har en liten lätt baksmälla av gårdagens mängd av huvudvärkstabletter men idag är minsann huvudvärken borta och nu håller jag tummarna för att den håller sig borta länge, länge. Ja, jag har fortfarande kvar min tidigare så omskrivna huvudvärk. Jag har nu fått en medicin som jag ska äta i förebyggande mot migrän så nu har jag inte ont lika ofta och är inte lika däckad när anfallen kommer så förhoppningsvis ska inte det här bli en ny huvudvärksblogg.

Strax är det dags för en tur till Birsta och förhoppningsvis lite shopping.


Aldrig har längtan till sommaren varit så stor!

 


Nystart!

Mitt bloggande har legat på is nu under en längre tid. Det har varit både skönt och tomt. Nu känner jag dock att det är dags igen men då vill jag börja om på nytt så därför har jag bytt blogg. Im Free To Be Me fick det bli efter ca 100 försök med redan tagna namn.

Nya och gamla läsare hälsas välkommen och om någon känner att de jättegärna vill hjälpa mig att fixa lite med designen så vore ingen tacksammare än jag! Jag vill bara ha nåt enkelt så det kommer inte krävas nåt jättejobb.

Jag och Smilla är tillbaka!! Lite snyggare lite bättre.
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0