Hur tänkte du nu?

Varje gång jag ser en tjej med denna typ av outfit så undrar jag hur man kan gå ut så. För mig saknas det nåt! En kjol ett par byxor eller ett par shorts.. Vad pratar jag om för outfit då, jo tunnstrumpbyxor och tröja. När man har sån kort tröja att den stärkta delan av strumpbyxorna syns. Jag kan verkligen inte förstå hur man kan gå ut så när till och med trosorna syns. Tycker det är mycket vanligt dessutom.

Vad tycker ni om detta? Är det bara jag som är gammal och inte fattar?

 
I exemplet här är tröjan mycket längre än vad jag menar.

Mera mat

Här kommer ett till middagstips. Det blir rätt mycket fokus på mat nu när jag kör det här viktminskar racet. Idag gjorde jag en omelett.


• ägg

• skivade tomater

• röd lök

• ruccola

• parmesanost

• flingsalt


Det blev mycket gott måste jag säga.


Viktväktarna vecka 2

Då är första veckan avklarad. Det har känts lite sådär, jag har haft lite svårt att komma in i tänket med poäng hit och dit. Däremot har det inte varit så svårt att stå emot godsakerna. Jag var på kalas i fredags och tog en bulle och en kaka och det helt inom budget. På lördagen blev det ganska mycket vin och ost där till men eftersom jag hade hela veckobonusen kvar så tror jag att det gick ihop i alla fall.

Idag var det vägning och det blev:

- 1,4 kg så då det känns som en bra början.



Gårdagens kvällsfika, lättkesella med bär som jag värmde innan. Mycket gott måste jag säga. Testa!


never alone, always alone

Smilla ville visa hur gott det är med banan. Det är verkligen det godaste hon vet. Det hörs om ni lyssnar noga, lägg även märke till hur hela kroppen rycker för att det är så gott.





Middagstips

Broccoli och blomkålsoppa, fantastiskt gott. Jag skojade även till det med lite skalade räkor och mozarella ost. Jag är väldigt dålig på att äta soppa men ska försöka ändra på det. Soppa passar mycket bra in i min viktväktar kost, mycket grönsaker och inte en massa kalorier.

Receptet är lite efter behag. Jag tog en färsk broccoli och några klasar av blomkålen och kokade dem i buljong. Detta mixades sedan i den nya matberedaren som oxå innehöll en mixer. Jag kryddade upp den med färk chili, svartpeppar, chayennepeppar och tabasco. Gillar när det är lite styrka i smaken. Fix och färdig, sedan var det bara att lägga i ost och räkor.


Ny i köket

Igår fick jag en lite försenad födelsedagspresent. En matberedare. Nu är det länge sedan jag fyllde år men det har inte blivit av att vi kommit iväg och köpt en. Ikväll invigde jag den och gjorde en jättegod soppa. Det här är en maskin som kommer användas flitigt.







kamakamakamakameleon

Efter att ha bränt runt på stan i fem timmar åkte jag till Anna. Där blev det först middag och sedan körde vi singstar halva natten. Känner idag att jag blir lite trött av att dricka vin och sjunga. Det var riktigt roligt och jag tog inte taxi hem förrän kvart över tre. Det var ett rutinerat singstar gäng jag mötte så det gäller att träna tills nästa gång.

Om det blev någon shopping igår!? Jo lite fick jag visst med mig. En tunika, ett par leggings, en lång stickad tröja, ett halsband, ett armband, ett skärp och ett par stövlar.


Det var den här tunikan som fick föja med mig hem.

Idag har det shoppats mat så nu är kylen helt full med massa bra mat. Det gillas!

somliga ljus brinner aldrig ut

Idag blir det lite hemmafix innan det är dags att gå ner till stan med Carina. Jag ska verkligen försöka att inte handla så mycket. Får se hur det går med det. Mosters tröja ska bytas, hoppas storleken finns kvar. Jag var på mitt första kalas som viktväktare igår. Det var inget dåligt fikabord som dukats upp. En liten skiva vetebröd och en liten kaka sen fick det vara bra för Johansson.


Paket till moi

Idag kom äntligen det lilla paket med de tv-serier som jag beställt. Ett tag trodde jag nästan att det kommit bort för det brukar gå fortare. Nu har jag äntligen nya avsnitt att se.
Me Like!!


Viktväktarna vecka 1

Jag är inskriven och invägd så nu är det bara resten kvar. Tycker det verkar lite stökigt med ProPointsen som det heter. Olika livsmedel är värd olika ProPoints och sen har man ett visst antal man får äta per dag. Enklast vore det om det var ett visst antal kalorier per dag som skulle ätas för då kan man ju läsa på förpackningarna och summera ihop. Nu måste man ha tabeller som omvandlar tex en skiva hårdbröd till rätt antal ProPoints. Det är väl naturligtvis för deras ekonomiska vinning det är så. Det lär ge sig eftersom. Tror att jag kommer utarbeta ett eget sätt som passar mig under vägen.

Nu har det blivt många inlägg om det här men i fortstättningen kommer en summering av veckan som gått att läggas upp varje onsdag. Ny kategori med andra ord.


Dagen V

Okej idag kör vi! Innan lunch är det dags för inskrivning och vägning. Det känns bra att vi är några stycken från jobbet som ska köra för då får vi peppa varandra när det känns tungt. Just nu är jag inte jättemotiverad men den känslan bör infinna sig redan efter första mötet. Jag tror att det är rädslan för att misslyckas som ligger närmast nu. Vet inte varför jag känner så för det brukar jag inte. Ni får göra erat jobb sedan oxå och titta in här och peppa! Nu bär det av till jobbet!


Lights will guide you home

Äntligen är jag tillbaka på gymmet. När jag började jobba heltid igen den 1 september så var jag så slut när jag kom hem att jag inte orkade träna. Nu har jag börjat vänja mig vid de nästan tre timmar längre dagarna och drar igång träningen igen. Erkänner dock att om jag inte bestämt med Johan hade jag inte kommit iväg idag heller. Vissa gånger är det så fantastiskt bra med en träningskompis.


Dags att börja med proteinet igen kanske.


Som man bäddar får man ligga

När jag kom hem låg en chokladkaka på bordet och ropade på mig. Naturligtvis föll jag inte för frestelsen! Jag ställde mig och lagade mat istället så nu är jag mätt och belåten. På onsdag börjar viktväktarna och det är med skräckblandad förtjusning jag tänker på den dagen. Jag gillar egentligen inte tanken på att behöva räkna kalorier samt väga och mäta mat. Men vad gör man inte.

NU: Plocka undan disken

SENARE: Veckans Biggest Loser Sverige avsnitt





I morgon kör jag igen

Nu har jag varit och handlat en massa frukt och grönsaker så jag ska ha nåt att bita i till veckan när sockret ska lämna kroppen. Känner att första och andra veckan kommer bli riktigt jobbiga för jag har ätit rätt mycket sötsaker nu de senaste veckorna. Tur det blir bättre när kroppen vant sig att vara utan det.

Just Do It!


Blommor från mamma och pappas trädgård


De bästa

I går var vi och firade min duktiga kusin som vann ett fint pris i veckan. Bubbel, tilltugg, lax, potatis, sås, kanske världens godaste tomater, grönsaker, vin, glass, bär, chokladsås, kaffe, godis, frukt och mer vin. Mycket gott och en aningen mer än inget märkvärdigt. Inget märkvärdigt var det nämligen som utlovades när jag lyckdes bjuda in oss på middag. Bäst av allt var att få träffas en stund. Min fina lilla släkt är den bästa!!



give me a rack give me a ball, i wanna be a tennis champ

Idag kör jag all in med fredagsmyset! Jag har laddat med chips och vitt vin. Till veckan är det dags IGEN att göra en uppryckning med kosten. Eftersom det verkar vara så att jag har förlagt min motivation så har jag anmält mig till Viktväktarna. Vi har möjlighet att gå via jobbet och det kommer nog bli bra. Eftersom jag är en tävlingsmänniska tror jag det kommer gå bättre när jag måste väga mig inför en annan människa varje vecka. Dessutom kostar det ju pengar. Det är här väl ungefär femtioelfte gången men skam den som ger sig!


Något att överleva höstmörkret med

Sista dagen med sommartid på jobbet och det firades med att flexa hem strax efter tre. Nu är det 40 minuter mer som ska jobbas varje dag. Kan låta lite men det känns länge. Ikväll blir det bara soffan och tvn. Jag ska även lägga in en liten beställning från cdon. Det behövs fyllas på med lite dvd boxar. Säsong två och tre av Six Feet Under och säsong fem av The Closer är klar och just ja, även säsong ett av Californication ska med. Längtar redan tills paketet kommer.


13 september

I vanlig ordning gick helgen fort. Fredagen spenderades hos vänner med kräftor och vin. Det var mycket trevligt och gott. På lördagen var jag trots detta mycket pigg och städade, diskade och tvättade. Eftersom jag var igång så tidigt hann jag även känna lugnet lite senare. Det blir inte mycket tid vid datorn nu, är inne i en sådan period.

Nu har måndagen gått och snart är det helg igen!

Ikväll är det dags för Biggest Looser Sverige igen, det ska inte missas.




När katten är borta

Smilla har lovat städa idag medan jag är på jobbet. Toppen tycker jag men är dock skeptisk!


Det här är mer Smilla style


Just inge trött..

Jo jag ska snart gå och lägga mig!


 



 


Ny knådad

Jag skulle ju på massage för några veckor sedan men blev sjuk då så jag fick flytta tiden och idag var det äntligen dags. Jäklar i min låda vad ont det gjorde i hela kroppen, vet inte vad som var värst. Det var välbehövligt med andra ord. Kicki är den bästa och tar hand om en som en prinsessa. Jag kommer väl känna mig som prinsessan på ärten i morgon när jag vaknar men nu kommer nog kroppen bli pigg!

Och tänk att jag vann den här behandlingen, ibland har man tur! Tack snälla Kicki!!




Inte för att jag är emot förändrigar..

Jag som älskar att se lyxfällan på tv blev jätteglad när jag såg att de ska börja sända programmet igen. Men besvikelsen blev stor när jag märkte att det är nya programledare igen. Hm, det var ingen hit när de bytte ut Charlie och Mattias sist så därför är jag skeptisk även till detta byte.

Vad tror ni, kan de nya killarna ersätta Charlie och Mattias?



Det måste komma nåt bra ur allt

Nu har jag varit ute hos mamma och pappa och målat lite. De gör det mesta själv men de får inte fara och stå på stegar och sånt, då åker jag hellre ut och hjälper till. I vanlig ordning fick jag sedan middag och eftersom det var så fint väder blev det grillat.

 



 


Så var det söndag igen..

Sitter här och undrar vart helgen tog vägen. Jag tror jag måste försöka se till att komma upp tidigare på morgonen även på helgerna så att dagarna blir längre. Synd bara att jag är helt slut efter en veckas jobb och behöver den där extra vilan för att orka veckan som kommer. I och för sig har det här varit en av de jobbigaste veckorna ever så det kanske blir bättre framöver.

Hur ser era helger ut? Är ni uppe med tuppen och passar på att göra massa saker eller tar ni oxå några timmars extra vila?


Friends forever

Igår var vi några stycken som var hos Anna och åt middag, drack en massa vin och sjöng singstar. Jag hade en underbar kväll med mina älskade vänner. Tänk att de här är mina vänner, vilken tur jag har tänkte jag vid flera tillfällen under kvällen. Tack för att ni finns! ♥







Birsta

Hela eftermiddagen/kvällen har spenderats i Birsta med Carina. För första gången tog jag bussen dit. Anledningen att jag inte åker så ofta är att jag inte har någon bil men det går ju som hejjsan med buss oxå så det kan det bli fler gånger. Vinter skor köpta, check! Det blev även ett par jeans och två ringar men tycker att jag höll i pengarna ganska bra denna gång.





1 september 2010

Idag var det styrketräning som stod på schemat men nu fick jag sällskap. Jag och Johan körde ett pass med rygg och bröst så nu hoppas jag på ny träningsvärk. I går var jag och Carina ute på en långpromenad, två timmar tog den. Skönt att vara ute i friska luften! Idag har jag jag börjat jobba heltid och det känns bra. Det är skönt att vara tillbaka på banan igen.


RSS 2.0