Låt oss bli dem som försvann

Det är mycket nu, därav den totala frånvaron från bloggen. Tänkte bara lämna en liten lägesrapport innan det är dags att hänga tvätt. Andra passet rev jag av igår så check även på det. Dans aerobics med bästa Linda. Men igår var det svårt att hänga med. Det är så mycket i huvudet på mig nu så jag fick inte plats med någon koreografi. Nu är jag äntligen nyklippt och utväxten är ett minne blott. Det känns otroligt skönt.

Så nu tvättmaskinen är klar dags att ta reda på tvätten och sedan packa träningsväskan. I morgon är det spinning som står på schemat. Och för den uppmärksamme så har jag bytt styrkan mot spinning för jag är sugen på att svettas lite.


Veckans första, check

Då har jag varit på Zumba helt i linje med vad det står i kalendern. Jag tycker verkligen att passet är jätteroligt men det är lite för mycket folk som knökas in. Det är trångt och jättesvårt att se. Sedan att jag hade en tant framför mig som inte alls anpassade sig efter gruppen gjorde ju inte saken bättre. Tur att det blir bättre ju mer man går och lär sig passet för då behöver man ju inte se så mycket utan bara köra.




Något för smaklökarna

Jag har föresten bokat en liten resa till Örebro nu till våren. Vi ska åka på ost och vin mässa. Det kommer nog bli både gott och trevligt.




Det som skrivs med bläck går inte att suddas ut

Tre träningspass inbokade i kalendern, check! Nu gäller det bara att se till att inte bli kvar på jobbet istället för att gå och träna. Jag har bestämt mig och ni ska se till att jag tar mig iväg. Okej!? Och som ni ser så är det äntligen dags för fröken Johansson att klippa och färga håret.



It Takes A Fool To Remain Sane

Det har blivit alldeles för lite träning nu i två veckor. Det har varit mycket på jobbet och den här veckan har jag inte mått bra, mycket huvudvärk samt mensvärk har gjort mig riktigt hängig. Nackdelan med att inte komma i väg och träna är att kroppen mår ännu sämre. Den här veckan kommer det också vara hur mycket som helst. Deadline på jobbet, bästa Linda är uppe från Malmö. Jag får nästan ont i magen när jag tänker på hur jag ska hinna med allt. Men nu måste jag prioritera träningen och se till att få till i alla fall tre pass till veckan. Kom igen och peppa mig nu!! Och så ber jag orosfjärilarna i magen vänligen men bestämt, flytta ut! Jag vill inte ha er där.


Såhär kan det inte se ut i framtiden! Många avbokningar blev det.


Alla dessa val

Idag har jag gjort ingenting. Sovit en massa och legat i soffan och tittat på tv. Har haft sån huvudvärk. Nu var det länge sedan jag hade så ont faktiskt. Men en kombination av mycket på jobbet, mens och en sen kväll med lite vin tog knäcken på mig. Till veckan lägger sig det värsta med jobbet i alla fall. Eller det kommer vara lika mycket jobb men alla funderingar på framtiden kommer ge sig för då blir allt klart. Omorganisation, med allt det innebär står på schemat. Jag är nöjd med mitt val men innan allt är klart känns det väldigt oroligt.



The way you are

Äntligen är det fredag! Nu väntar två hela dagars ledighet och som jag har längtat. Ikväll ska jag göra något jag inte gjort på så länge så det finns inte. Det ska bli roligt, spännande och det känns väldigt nervöst just nu. Några av er vet vad det är och ni andra får fundera.




Eftermiddagsmys

I dag utnyttjade jag möjligheten att flexa på jobbet. Jag stämplade ut 14:40, mötte upp mamma och pappa på ett fik på stan. Så skönt att få smita iväg lite sådär. När vi fikat klart gick jag och köpte mig en gardin till. Nu har jag två precis som man ska. De är lite för lång så det ska fixas men det blev bra med lite färg här i vardagsrummet.



En ny bebis i familjen

Jag har gått och blivit med ny mobil. Äntligen! Det blev Nokias N8 och jag tror den kommer att bli jättebra. Jag köpte den igår men med tanke på min dag så fick den ligga orörd. Tog med den till jobbet idag och fick hjälp att få till det mesta. Tur att jag har bra support när jag själv är tekniskt handikappad.

Tack för fina kommentarer igår. Idag känner jag mig mycket piggare. Huvudet och magen värker fortfarande men inte lika mycket så i morgon är det nog bra.


Ja inte är det då min dag idag

Det här är dagen när allt gått fel. Jag kunde inte svara på en fråga när jag satt i telefon idag, jag har haft jättesvårt att fokusera på jobbet, jag lyckades köpa en gardin idag (inte två) tillbaka och köpa en till en annan dag. Det blir alltså mycket dyrare gardiner än jag tänkt. Jag känner mig fet, ful och ensam. Huvudet värker och jag har en mensvärk som inte är av denna värld. Och ja, det är det sistnämnda som gör att allt annat är som det är. Tur det går till sig om några dagar. Den här dagen kommer avslutas i soffan med godis och brothers & sisters.



Full fart mot helgen..

Jag köpte lite nya ljuslyktor när jag var i Stockholm i december. Några av dem fick vänta med att komma fram tills nu när jag städat bort julen. Eftersom jag är lite efter täten så har jag nu fixat några ljusbrickor och jag känner mig rätt nöjd med resultatet.


I will love you forever

Nu har jag fint här hemma. Det är så mycket trivsammare och varje gång så tänker jag att nu ska jag vara mycket bättra att hålla undan. Funkar tills det är något som kommer i vägen. Men jag provar igen.

Jag har fått låna säsong 4 av Brothers & Sisters så nu ska jag lägga ner mig i soffan och se några avsnitt innan det är dags att sova.



Mitt namn är mycket och jag vill ha mer

Jaha då har jag städat i rätt många timmar. Jag nyser som en galning, lär ha dragit in både damm och rengörings spray i näsan. Nu börjar jag äntligen se någon ljusning i mörkret. Det är lite kvar i köket att stöka med men sedan får det vara. När det är städat så dyker naturligtvis suget efter att handla nya saker till hemmet upp. Jag måste köpa nya gardiner, några förvaringskorgar, nya lampor och blommor för att nämna några saker.

Här kommer lite saker från Ellos som skulle kunna få flytta in till mig.





Söndagen den 16 januari 2011

I dag är det dagen jag inte kan skjuta undan mer, den stora städar dagen. Det har varit så mycket ett tag att jag inte orkat ta tag i det här med städningen. Ibland tror jag det skulle underlätta om jag haft någon att städa med. Att bara bestämma att nu kör vi ett ryck och så fixar man det tillsammans. Den här veckan har jag jobbat drygt 50 timmar och har en ledig dag och ja, som ni förstår så är det egentligen inte städa jag vill göra denna dag. Men så måste det bli.

Inte sitta i soffan idag med andra ord, kanske bara lite..


Smillagrisen

Nu när lilla odjuret börjat äta på kablarna igen är det bur arrest för henne när jag sover och när jag är borta. Det vållar vissa problem för mig. Som nu när jag är jättetrött och vill lägga mig på spikmattan och lyssna på radio och sen sova så vill inte hon hoppa in i buren. Att jag runt henne gör att jag blir helt uppvarvad och irriterad så det är inte heller nåt bra alternativ. Ska försöka lura in henne med någon godsak. Hoppas verkligen att det funkar.



MIN målbild


SMILLAS mardröm


Mikrofonkåt

Idag har jag äntligen provat på Lindas dance aerobics. Och det var galet roligt! Jag har hållit mig ifrån det eftersom jag är lite sådär på koreografi och det här är ett rätt avancerat pass. Men eftersom jag vet så många som gillar passet så var jag tvungen att prova. Jag passade på idag när det är öppet hus och många nybörjare. Och ja, jag kommer att gå på passet igen! Och så gör jag som vanligt, tittar på instruktören och låtsas att jag är lika snygg och duktig.

 


No more ledighet på jättelänge

Jaha då har jag gjort första dagen på jobbet efter ledigheten. Lite förvirrad var jag nog, tycker det tar ett tag innan man är inne i allt igen. Lite förändringar på jobbet nu framöver också. Allt för kunden och det blir nog bra när allt är klart. Jag har längtat efter mina rutiner under ledigheten. Nu började det lite sådär idag, ingen frukost och fil till middag. Man kan ju inte ändra allt på en gång.



Att se bra ut

Nu har jag äntligen beställt nya linser. Jag har varit utan ett tag och vid vissa tillfällen är det så mycket skönare med linser än glasögon. Nu när jag tränar rätt mycket igen så kommer de väl till pass. Jag måste även köpa ny glasögon för de här kommer snart gå sönder. Glasen är som påväg ut ur bågarna. Eftersom jag ska försöka spara pengar känns det lite sådär att lägga pengar på det men det är ju bra att kunna se.




Foto: Mark The Cobrasnake


Mycket konstigt.

Vilken galen kväll det var igår. Det var rätt lite folk ute men vi hade roligt. Jag träffade en kille jag satt och snackade med och han var riktigt trevlig. Det innebar även att åka till Max, vänta in tåget på stationen och taxi hem. När hans tåg gått blev jag ensam kvar på stationen i väntan på taxin och surrade med en göteborgskille som nu flyttat långt upp i norrland. Väldigt trevlig förmodligen rätt kriminell kille, eller han hade nog varit det i alla fall. När taxi killen kom och hämtade mig undrade han vad en tjej som jag gjorde där den tiden på dygnet. Han trodde att jag var 19 år och bodde i studentbostäderna. Väldigt pratglad kille som paxade mig om jag fortfarande var singel om fem år. Haha, ja vilken kväll. Träffade även Andrés Esteche som var i stan. Han uppträdde på en jobbfest för några år sedan och var så himla bra så att jag var tvungen att berätta det för honom. Han var väldigt trevlig och kom ihåg den spelningen. haha, tror jag det massa galna tanter. Jag har nog inte träffat så många trevliga människor på en och samma kväll någon gång.



Vi ses i vimlet

Så då drar jag igång kvällen. Först blir det middag hos Johan och Hanna och sedan möter jag upp tjejerna på Oscar för dans hela natten.

Ha en toppenkväll, det tänker jag ha!



And I Loved It

Jag vet inte om det var för att det var som om att kliva rakt in i den gamla tiden. Den tiden när jag gick på spinning flera gånger i veckan och älskade det. Tobias gäst cyklar nu under två veckor och passet är exakt som tidigare. Samma upplägg, samma musik. Det kändes som om jag aldrig klivit av cykeln och jag kunde känna den där underbara känslan när svetten rinner efter ryggen och man bara vill ha mer. Lite av det som gör Tobias så speciell är att han är cyklist, inte spinning instruktör vilket gör att upplägget blir lite annorlunda. Me Like!!


 


Upp på sadeln

Nu har snart hela den där ledigheten gått, den jag såg fram emot för en vecka sedan. Vart den har tagit vägen vet jag inte. Det jag vet är att jag inte vilat lika mycket som jag trodde att jag skulle göra. Hur jag ska ta mig upp i tid på måndag vet jag inte. Idag klev jag upp nio och det kändes lika tidigt som om klockan hade varit fyra. Men det tar vi då. Nu ska jag göra mig redo för lite spinning.



Sagt och gjort

Det började med en väska och sen blev det nån artist och sen blev det en tv-serie och sen blev det en till serie och så kanske ytterligare en artist och så en bok och ja sådär har det hållt på sedan jag sprang på Anna och hennes blogg för några år sedan. Inte en gång har jag blivit besviken på hennes tips så nu introducerar jag en ny kategori - Tips från Anna. Tack för alla bra tips vännen, sluta aldrig med dem.


 






Från en filmkväll till en annan

Jag skulle egentligen gått på bio med Malin ikväll men vi fick ställa in det. Det är en väldans snöoväder här med klass 2 varningar så det kändes inte bra att ha henne efter vägen när det inte behövs och Änglagård finns nog kvar tills en annan kväll.

Nu har jag varit rakt över gatan och hyrt mig en film istället. Och köpt godis! Det här är dag nummer två med lite för mycket godsaker men ibland händer det även den bästa. Filmen jag ska se är 500 days of summer. Ännu ett tips från Anna. Och om den här uppfyller mina förväntningar så ska hon få en helt egen kategori här inne. 

 
Anledningen till den inställda bion.


Nu får vi se hur denna är. Jag är i alla fall full av förväntningar.

Money, money, money

Det är nästan så att jag skulle behöva ta ett extra jobb med tanke på hur mycket det är jag vill handla. Som ni vet ska det sparas till en systemkamera. Jag har även en tjocktv som har sett sina bästa dagar och kommer att behöva bytas ut snart. Sen är det resor, jag skulle vilja resa en massa! Dels vill jag åka utomlads till sol och bad men vill även göra små resor i Sverige. Stockholm, Malmö och Göteborg står på önskelistan. Sedan är det rätt mycket nytt till lägenheten som jag vill ha. Nya lampor, gardiner, den där tavelväggen och då borde jag kanske måla om lite i vardagsrummet oxå. Allt kostar natruligtvis inte så mycket pengar men när det läggs ihop så blir det en rätt stor slant.

Spartips tas gärna emot!




Nolbybacken

Gick ju fint det där med skidåkningen. Det var snöstorm och opistade backar men oj vad skönt det är att vara ute några timmar. Som tur var hade Marie ett par glasögon att låna ut till mig. Det är sådana här gånger jag undrar varför jag inte gör sånt här mer.






Se upp i backen

Idag ska jag och Marie åka till Nolbybacken för lite slalom. Nu är det två år sedan sist jag åkte och det är alltid lite gruvsamt. Eftersom jag inte har några skidor ska jag hyra där. Är lite dåligt förberedd bara känner jag. Linser, jaha de är slut. Åka med de gamla glasögonen då, och eftersom det snöar är det ju lite sådär med glasögon. Skidglasögonen, ja de vet jag inte vart jag har.. Men det blir roligt att komma ut lite. Jag älskar ju att åka skidor.



Snösvängen

Idag har jag varit ute och skottat hos mamma och pappa. Det var lite snö på balkongen kan man säga. Nu är det fint där igen. Men eftersom det vräkte ner snö när jag for hem så får jag kanske göra ett återbesök om några dagar. Skönt att vara ute i friska luften och det fick även bli dagens träning för nog är det jobbigt att skotta alltid.









Nya Träningskläder

Jag gick all in när det gällde träningskläder igår. Det kändes som om det var det största hålet i garderoben att fylla. Nu är jag fem toppar och tre par byxor rikare. Tre av topparna hittade jag på rea varav en kostade 50 kronor och sånt gillas. Det linnet är dock inte med på bilden för det hade jag redan hunnit svetta ner. Fatta vad bra det kommer att gå och träna nu!





Lets dance

Nu har jag rivit av årets andra träningspass. I dag var det zumba som stod på schemat. Jag har bara varit på ett pass tidigare men det är verkligen galet roligt. Just nu är det danspass och styrketräning som jag tycker allra bäst om. Nu såhär i början av året är det så mycket folk på gymmen men som tur är försvinner nyårslöftestränarna efter ett tag. Jag gillar i och för sig när det är mycket folk men inte när det blir för mycket och det är trångt på passen och kö vid maskinerna.

Hur ser eran träningsplan ut för 2011?





Ner på stan

Nu är det dags att gå ner på stan och göra av med lite julklappar. Presentkort! Hoppas på att hitta lite bra träningskläder.


Du ger mig inga löften, och du ställer inga krav.

Idag är det söndag men ingen söndagsångest här inte. Jag är ledig hela nästa vecka och det ska bli fantastiskt skönt. Jag har jobbat innan och mellan jul och nyår så nu är det min tur att få vara lite ledig.

Under veckan ska jag hinna: träna - skotta balkong - åka skidor - fika - äta middag - läsa - städa ut julen - ränna på stan - vila - umgås och förmodligen en helt del mer.



Nu kör vi!

Det finns bara ett sätt och det är uppåt och framåt! Jag är verkligen helt säker på att 2011 kommer att bli ett riktigt bra år. Jag går in i det här året med bra förutsättningar. Pigg, glad och stark. Naturligtvis kan man inte bara vänta på att allt bra ska komma till en utan man har en egen skyldighet att se till att saker händer. Jag ser fram emot att göra nya saker testa nya utmaningar och bara ha jäkligt roligt på vägen.

Nu blir det en sväng bort till gymmet! Dags att bättra på den fysiska styrkan.


Hoppas på att bli ungefär lika trygg och bekymmerslös som här


One down, two to go

Jag kan inte annat än rekommendera boken! För ungefär en timme sedan så läste jag klart den och i morgon väntar bok nummer två i triologin - Fatta Eld.

Har ni inte läst dem så gör det!!


2010 års sista och 2011 års första

Nyårsafton spenderades på ön hos goda vänner. Det var en lugn och skön kväll med god mat och gott vin. Vi spelade lite spel och bara umgicks. Nu är det nytt år och som ni vet så blir det det bästa året ever!! Jag började dagen med att äta frukost hos mamma och pappa och sen var jag ut och skottade hos dem innan jag tog bussen hem. En rätt skön start på året. Nu blir det soffläge med min nya bok Hungerspelen. Anna har tipsat om denna och det brukar vara bra tips som kommer från henne så förväntningarna är höga. Först ska jag bara brygga på lite kaffe.

Ha det fint nu såhär på årets första dag!



RSS 2.0