30 november 2010

Idag blev det en lång dag på jobbet. Vi har supermycket att göra nu och då är det lätt att bli kvar några timmar och jobba undan lite. Nu blir det en liten stund i soffan framför tv och dator varvat med att plocka undan lite disk i reklampauserna. Min kära diskmaskin som håller på att krångla, jag kommer att börja grina om den går sönder. Hoppas det är övergående annars måste jag kolla upp det där och om det inte blir bättre får jag spara ihop pengar och köpa en ny. Det är ett I-landsproblem men jag vill inte leva utan diskmaskin nu när jag vant mig vid den.

Har ni någon hushållsmaskin som ni inte klarar er utan?


Årets Julbord

Jag har då aldrig ätit så lite på ett julbord som jag gjorde i lördags. Det var jättegott och det fanns hur mycket som helst att välja på, 17 sorters sill för att nämna något men jag blev mätt så fort. Självklart slank det ner lite godsaker efter maten. De hade det största efterrätts/godis bord jag någonsin sett. Även om jag inte åt för hela slanten så var det helt klart värt det. Jag hade ju dessutom ett fantastiskt sällskap!


Advent i mitt hus..

.. eller i alla fall i mitt vardagsrum. Direkt när jag kom hem idag tog jag fram dammsugaren och dammsög lägenheten och sedan dammade jag i vardagsrummet och gjorde advent där. Det känns bra att det är klart där eftersom det är i vardagsrummet jag är mest. Hoppas på att få tid och ork att ta hand om resten av lägenheten under veckan.


Högbo Bruk

I morgon är det dags för den där kompishelgen som jag och Malin bokade in för rätt många veckor sedan. Vi åker till Högbo Bruk där det vankas eftermiddagsfika, julbord, övernattning, hotellfrukost och en massa tjejmys. Jag och Malin hinner inte ses så ofta som jag skulle vilja så det är bra att vi får en helg tillsammans.

Det var först idag som jag kunde säga att vi kunde åka, jag mår bättre nu och att komma bort och äta och känna lugnet gör nog bara gott. Hade blivit grymt besviken om jag hade behövt ställa in den här helgen.

 





Tipsa mig!

Det är galet tråkigt att vara hemma sjuk! Nu börjar jag dock känna mig lite piggare. Inte så pigg att jag orkar dra fram dammsugeren eller ställa mig och laga mat eller baka men pigg så pass att jag vill ha nåt att göra. Därför vill jag att ni tipsar mig om bra bloggar. Jag har några favoriter som jag kollar varje dag men skulle vilja ha tips på nya som jag har missat. Gärna hälsobloggar eftersom det är bra med lite insperation när motivationen ger vika. Kan vara bra att få lite pep när det är dags för mig att köra igång igen sedan. Det blir ju ett rätt långt träningsuppehåll nu på grund av denna envisa förkylning.

Ge mig massa bra tips nu!!


better safe than sorry

Jaha, det här med att gå och jobba innan man är frisk är inte någon hit. Jag kände mig jättedålig på eftermiddagen igår på jobbet men ville inte gå hem så jag höll ut. Det resulterade i att jag fick vara hemma idag istället. Nu tänker jag faktiskt inte jobba förrän jag är frisk igen.



Viktväktarna vecka 10

Jaha då var jag tillbaka på vågen igen. Nu var det fyra veckor sedan sist då jag inte har kunnat väga mig av olika anledningar de tre senaste veckorna. Jag har haft koll iaf och vägt mig hemma men det är inte riktigt samma sak. Lite nervöst är det dock att stå där i kön och vänta på sin tur. Men jag ger mig själv godkänt.

Idag visade vågen:

- 2,3 kg

Det innebär alltså ett snitt på nästan 0,6 kg i veckan så det är jag nöjd med.

Nu är jag uppe i totalt - 6,6 kg och det har gått nio veckor. Jag kan inte annat än vara nöjd med det. Så nu är det i vanlig ordning bara resten kvar.


 


Så mycket bättre

Jag är knappast ensam om att ha fastnat för programmet - Så mycket bättre. Jag blir nyfiken på om de ska köra det igen med andra artister och det fick mig att fundera på vilka sju jag skulle vilja se i så fall. Det är inte lätt att hitta en bra mix men här kommer ett förslag.

1. Robyn                                         2. Dogge

 

3. Håkan                                       4. Orup

 

5. Tommy                                    6. Siv

 

7. Lena




Vilka skulle ni välja?


Kärlek vid första ögonkastet

Idag har jag varit till farbror doktorn. Eller det var två stycken. En var under utbildning och var nåt av det finaste jag sett. Han såg ut sådär precis som jag vill att de ska göra. Tog till och med på mig linnet bak och fram för jag blev så distraherad av de där ögonen. Sedan var han mycket trevlig och duktig också. Håller med den gamla farbrorn som var där inne innan mig att det vore toppen om han började jobba där när han är klar med utbildningen. Han sparade inte på superlativen när lilla läkarkandidaten lotsade honom till provtagningen. Undra om han också tyckte att han var fin!? Och minsann blev jag inte lite piggare av att få se nåt så fint. Dock hade jag piffat till mig lite om jag vetat vem som skulle ta emot mig. Fick vara nöjd att jag i alla fall var ny duschad med ny tvättat hår.

Jag känner mig äntligen bättre och nu när jag fått hostmedicin får jag förhoppningsvis sova på nätterna igen så det här blir snart hur bra som helst.

Nu ska jag äta lunch och tänka på snyggdoktorn.



Vad hände..

Inte trodde jag att jag skulle bli såhär däckad av en vanlig förkylning. Jag är en sån som brukar kunna ta några alvedon och gå och jobba. Nu tar jag alvedon och kämpar för att ta mig från soffan och köket. Tydligen måste man ju äta även fast man är sjuk. Jag är dock piggare nu och den onda halsen är borta. Har dock lite svårt att andas för det är tungt i bröstet fortfarande, kroppen är helt slut och hostan är som en igel. Nej, jag är inte överpositiv och tycker lite synd om mig själv just nu. Fick jag för att allt började kännas så bra med träningen. Kan säga att jag inte kommer träna med halsont någon gång igen! Tror att det var det som gjorde att det blev som det blev. Jag kände mig varm, läs febrig och hade ont i halsen i tisdags men körde både styrketräning och spinning iaf. Inte så smart.

Hoppas ni mår bra! Jag återkommer när energin är tillbaka.

Sjukstuga

Sådär då är det min tur att vara hemma med förkylning. Igår var jag så dålig att jag inte orkade sitta upp eller knappt vara vaken för den delen. Jag kör fortfarande med alvedon, varma drycker, halstabletter, näsdroppar och vila men det känns mycket bättre idag. Eftersom jag har kurs hela veckan på jobbet så kändes det här inte alls bra. Hoppas på att kunna klara av att gå iväg i morgon. Jag får ju vila sedan i helgen.


Det måste komma nåt bra ur allt

Det går ju som hejsan det här. Nu har jag rivit av ett styrke och spinningpass. Känner att jag äntligen börjar hitta tillbaka till den jag är. Ni anar inte hur skönt det är. Nu gäller det bara att inte köra på utan att känna efter hur det känns för att inte bränna ut sig igen. Jag tror dock att jag har rätt bra koll nu och jag känner mig stark.




Dancing on my own

Jag fick Zumba! Och det var galet roligt! Ni som inte har testat men har möjlighet att göra det, gör det. Det är nåt med mig och danspass. Jag tycker att det är så otroligt roligt. Men träning över huvud taget är melodin.

Zumba är i alla fall ett ganska lätt koreograferat danspass med mycket rumpa och andra latinska moves. Eftersom varje låt har en egen koreografi gör det att man inte behöver komma ihåg en massa block som det är i aerobics. Det är enkelt, roligt och jobbigt! Jag kommer vara där så många måndagar jag bara kan.



Zumba

I morgon är jag inbokad på Zumba. Jag har inte testat det tidigare men det passet brukar fort bli fullt så det verkar vara många som gillar det.

Har ni testat?





Nu känner jag mig lite sur!! Skulle in och boka ett pass på tisdagen och passade på att kolla mina bokningar och då var morgondagens pass inte med. Jag tror jag blir galen. Får ringa i morgon och sedan hoppas på att det blir några som avbokar sig så jag får en plats.


Farsdag!

Nu är jag hemma efter att ha varit och firat världens bästa pappa. Det har firats ordentligt med god mat, tjälknöl och potatisgratäng till middag och kaffe och tårta efter. Och ja, jag åt både gratäng och tårta idag. Det har dessutom slunkit ner några godisar men vad gör det när allt kommer kring.

Nu blir det lite tv och dator tid innan det är dags att gå och lägga sig och ladda inför nästa vecka.



Award

Jag fick en liten Award från Josefine och det tackar jag för. Nu tänkte jag anta den lilla utmaning den innehåller. 

Beautiful blogger award regler:

- Som vinnare ska du kopiera in denna i din blogg
- Tacka och länka till den du fick priset av
- Skriva 7 saker om dig själv.

1. Jag har ett otroligt dåligt tålamod men jobbar på att det ska bli bättre.
2. Älskar dessertostar, det är verkligen min största last.
3. Har varit tillsammans med en kille som valde att köpa en cykel iställetför att följa med på en resa till Thailand.
4. Jag hoppas på att ha råd att åka till Mexico till våren.
5. Är en riktig mamma och pappa gris, mina föräldrar är det bästa jag har.
6. Önskar att jag hade syskon.
7. Mår för tillfället hur bra som helt.
Egentligen ska man nu skicka vidare denna Award till sju till personer men jag hoppar det denna gång. Inte för att jag inte har några att nominera men för att jag vet att de är lite svårflörtad med att göra dem.

somliga ljus brinner aldrig ut

Igår var jag och såg Oskar Linnros och hur bra är han inte då. Och snygg! Det var rätt bra tryck under från och med du som han körde som extra nummer.  Däremot måste jag säga att Aveny inte är mitt ställe. Som av en händelse ska jag dit även nästa vecka men då är det på en tillställning med jobbet så då blir det lite annat. Jag tror jag fortfarande är mätt efter gårdagens taco middag. Sofia och jag åt middag tillsammans och det är ju fantastiskt trevligt med sällskap. Det får vi göra om snart igen gumman!

Nu ska jag vila lite innan det är dags att åka ut och fira lilla pappsen.




Det kändes som en omöjlighet att få till några bra bilder igår.


eye of the tiger

Jag är inne i träningen igen och jag älskar det! Nästa vecka går mitt träningskort ut men som tur är kan jag köpa ett nytt nu och få ut nästa års friskvårdspeng på det kortet efter nyår. Om det inte hade gått hade jag behövt vänta med köpet, bidraget är nämligen på 1600 kronor och det behöver jag för att ha råd med kortet.

Ikväll var det chairdance, helt galet roligt! Det är Fia som har det passet oxå. Har jag nämnt att hon är en grym instruktör! Jo, det har jag men det får ni höra igen.

e
Bilden har jag snott av fina Erica.


Full rulle

Jag inser nu att det inte kommer bli någon datatid ikväll heller. Jag ska träna efter jobbet och kommer inte vara hemma förrän efter sju ikväll och då ska det duschas och ätas. Jag jobba i morgon så det blir en tidig kväll om jag ska orka upp. Efter jobbet i morgon blir det till att förbereda sig för en kväll på lokal. Vi ska gå och se Oskar Linnros. Och ja på söndag är det farsdag så den dagen ska speneras på ön med mamma och pappa.

Det är mycket nu med andra ord!


Street - Sweet

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat. Note to self, se till att ha färdig mat de dagar du tränar sent! Dagen idag har varit en myckt bra dag. Jag har jobbat som en galen till kl 18.30 då det var dags att gå iväg och köra street. Det passet hade jag behövt igår, det går lixom inte att vara på annat än bra humör när man går därifrån. Bästa Fia! Den här gången var det dessutom ännu roligare eftersom jag nu kommer ihåg några av stegen.

För övrigt går det mycket tid till att jobba, träna, fixa mat och sova nu. Det gör att bloggen blir lite lidande men det får gå. I morgonkväll är dock planen att spendera rätt mycket tid framför datorn.





När allt som kan gå fel gör det..

Med få undantag så har den här dagen varit en riktig skitdag. Därför lägger jag mig nu i soffan och flyr in i någon lämplig serie. Men med dagens tur kommer det väl visa sig att Smilla har bitit av dvd kabeln eller nåt. Smilla som för övrigt är lika mycket värd som en påse bajs just nu.

Jag återkommer i morgon när jag är på bättre humör!


Snön faller och vi med den

Jaha då har snön nått Sundsvall, och det med råge. De hade gått ut med att det skulle bli snöstorm i natt men jag trodde inte riktigt på det så döm om min förvåning när jag tittade ut i morse och det är flera decimeter snö ute.

Jag har för övrigt haft en usel morgon så att det snöat vilket innebär att det tar mycket längre tid att gå till jobbet passade inte mig riktigt. Nu är jag dock här och det känns helt okej att se snön ute nu.

Smile like you mean it

Det är lite jobbigt att komma hem efter att först ha arbetet en hel dag, varit och tränat och handlat och så öppnar man dörren till trapphuset och det luktar nylagad mat och man vet med säkerhet att det inte kommer från sin egen lägenhet. Det vore så skönt att få komma hem och ha en färdig middag uppdukad på bordet. Någon dag i framtiden kanske.

Jag och min nuvarade sambo är för tillfället väldigt ovänner. Smilla försökte gå lös på kablarna igår och fick sova i buren hela natten som straff och nej, det var inte populärt.


till vind och måsars skrik, därute föddes jag

Jag har ett riktigt favorit ställe där jag verkligen älskar att vara. Det är i stugan på vår lilla ö. Nu när det är höst och vinter kommer jag inte dit och det är supertråkigt. När jag var liten var vi där även på vintern. Då åkte vi skidor på isen och grillade korv och drack varm choklad. Där kan jag känna lugnet och slappna av och jag kan inte annat än att må bra där. Det är min lilla fristad.

Har ni också något sådant ställe och vart är det i så fall?




Kvällsfika - Mellanmål

Mitt bästa tips för kvällsfika och mellanmål är kesella och bär. Jag har skrivit om det förut men det har kommit till några nya läsare som är inne i mat och tränings svängen och de har kanske missat detta så därför kommer det igen.

Ta en halv burk lätt kesella



Värm lagom mängd med frysta bär i micron



Häll de varma bären i kesellan



Blanda ihop allt och ät!



IKEA och Birsta City

Nu är ljus lagret inför höst och vinter klart. Köpte massa värmeljus och så köpte jag ljus till det som ska bli min adventsljusstake. Hittade även ett tillräckligt stort ljusfat så nu känner jag mig nöjd. Självklart fick lite andra småsaker följa med hem. Jag är helt förundrad över hur Marikas två små killar orkade vara på Birsta i nästan fyra timmar. Hur snälla som helst!

Har inte fattat att bussen krockade alldeles efter det att jag stigit av heller. Blev en ganska stor smäll så jag är glad att jag hann av. Gubben i bilen kände visst inte till det här med väjningsplikt.






Första svackan

Igår hade jag ingen bra dag när det gäller maten. Inte en gång sedan jag började viktväktarna har jag fuskat förutom igår. Jag var så galet sugen på choklad igårkväll så det slank ner några bitar. Det som var bra är att det inte blev så mycket extra men jag gillar inte att jag drog över min budget. Jag åt för dåligt med mat igår så jag är rätt säker på att det är därför det blev så galet. Men nu är det ny dag och ett misstag gör ingen katastrof.


Drömmer mig bort till sol och värme en sådan här dag som idag när det är jättekallt ute. Särskilt eftersom jag var utomlands i natt i drömmen.


Och än är ledigheten inte över..

Det är verkligen fantastiskt skönt att slippa söndagsångesten. Det är en härlig känsla att veta att jag är ledig i morgon och kan känna lugnet ikväll. Som av en händelse ringde Majken idag och det visade sig att hon också är ledig i morgon så då blir det en sväng till Birsta. Det gillas!


Från Farmor

Jag har tyvärr aldrig fått träffa min farmor och farfar, inte mormor och morfar heller för den delen. Det är en liten sorg att ha gått miste om det. Särskilt när jag var liten. Som tur var fick jag alltid låna mina kompisars mor och farföräldrar. Idag när jag var ute hos mamma och pappa fick jag en tavla med mig hem som farmor sytt. Hon gjorde tyligen hur många tavlor som helst och jag tycker att det är roligt att ha nåt här som hon har gjort.

Så nu bor askungen hos mig!


Full fart mot Julen

Jag köpte mig två nya tidningar i fredags. Dessa har jag inte hunnit läsa än så nu är det dags. Med kaffe i handen ska jag se vad jag får för tips inför julen. Jag tycker det är mysigt med jul och längtar faktiskt dit nu. Nackdelen med årets jul och framförallt nästa är att det blir lite lediga dagar. Egentligen ska jag inte gnälla eftersom det är många som måste jobba fast det är helg. Jag har gjort det själv oxå och tyckte faktiskt att det inte var jul om jag inte fick jobba mina timmar på julafton. MEN det där glömmer man snart och blir bortskämd med extra ledighet.

 
 
Smilla gillar tidningar på sitt eget vis. Tror dock att hon tyckte att julkulan var fin.

Söndagen den 7 november

Igår blev det inte många knop gjorda. Det var riktig roligt att träffa alla men oj vad trött jag var igår. Idag är det ny dag och även den lär gå i lugnets tecken. Jag ska försöka hinna träffa Linda innan hon åker hem och så lär det väl bli middan hos mamma och pappa. Nu ska jag ta och brygga på lite kaffe och plocka undan lite disk.



Reunion

Hur förbereder man sig för ett 20-års jubileum? Att vara snygg som bara den enligt Anna. Kan bli lite svårt men jag ska göra så gott jag kan. Sen blir det till att svara på de klassiska frågorna. Ja, jag är singel. Nej, jag har inga barn. Hur som helst ska det bli roligt att träffa alla igen. Vi är några från klassen som ska träffas och äta lite innan vi drar vidare för att träffa alla andra klasser. Ni som missat den fina klassbilden från 9:an, hittar den här: Klass 9:6

Nu är det dags att börja fundera på outfiten. Naglarna är redan målade, så check på det.

Vilken färg tror ni det blev?


Hemma träning

Nu har jag kört ett en timmes pass här hemma. Kände att jag inte hade tid att dra iväg till gymmet men ville röra på mig. Det är ganska svårt att hitta på övningar som fyller en timme men jag fick till ett rätt bra pass. Styrkeövningar blandat med massa konditionsövningar. Nu är jag trött och börjar redan känna att det kommer bli jobbigt att lyfta drinkarna ikväll.

 
 


Städpatrullen rycker ut

När jag ser mig omkring undrar jag hur jag helt själv lyckas stöka till det så mycket. Det ligger kläder lite här och där. Jag har nytvättade kläder som hänger på galgar runt hela lägenheten. Papper och annat bra och ha ligger och skräpar överallt.

Nu är det dags att ta tag i det och städa undan så jag kan känna lugnet och njuta av ledigheten sedan.







Ledighet - Me Like

Nu har jag helg. Jag har tagit ledigt i morgon. Det är perfekt att kunna vara flexledig en dag som i morgon. Vi jobbar nämligen bara halvdag och då behöver jag bara ta fyra timmars flex för att vara ledig en hel dag. Sen har jag tagit ledigt på måndag också så jag har en lång helg att se fram emot. Ni anar inte hur skönt det ska bli!

I morgon kommer även denna fina tjej till stan. En av de bästa som bor alldeles för långt bort. Tänk att vi känt varandra i snart 30 år! Det är galet!


Ny tränad och ny äten

Tack för all peppning med träningen. Inte kunde jag låta bli att träna då. Nu är jag som väntat jättenöjd över att jag var iväg och körde passet. Det var riktigt roligt även om jag är stel som en kylskåp. Fia som har passet är däremot så vansinnigt snygg och cool. Man får titta på henne och låtsas att man ser likadan ut. Haha, önsketänkande!

Väl hemma var jag hungrig som en varg och då var det toppen att fixa en omelett.

1 ägg
två äggvitor
salt, peppar och vatten
lite olivolja i pannan
två tomater
mozarella ost
½ avocado

och mycket vatten


Starkakyckling receptet

Det har kommit önskemål om receptet på den överhottade kycklingen och då är det klart att ni ska få det! Lite rörigt blir det eftersom detta skedde modell freestyla.

kycklingfilé
som jag körde i ugnen med lite salt, peppar och olja

Sås:
1 lime
1 msk röd currypasta
1 röd chili
2 klyftor vitlök
1 dl hönsbuljong (eller jag hade en sked av rené voltairs lantbuljong)
1 burk kokosmjölk, lätt
nått att reda med, mjöl, maizena eller vad som finns hemma ( i mitt fall dinkelmjöl )

Jag pressade i limesaften i stekpannan, klickade på currypastan och rev ner vitlöksklyftorna, tog i en sked av buljongen (utan nån extra vätska) och den finhackade chilin. Detta rörde jag ihop till en sörja och när det börjat lukta lite och blivit varmt hällde jag på kokosmjölken. Detta fick sedan puttra på tillsammans med mjölet för att reda till det hela.

Nu skulle egentligen kycklingen ner i såsen men eftersom jag gjorde den starka ala äkta thailand så fick jag ha den som sås till bara.

Till detta ska det serveras jasminris men eftersom Johansson kör på eget huvud så blev det matvete. Det kändes nyttigare. Jag hade även kokat färsk broccoli och blomkål som jag hade till.

Som sagt skulle detta blivit en kycklinggryta där jag hade tänkt lägga i grönsakerna för att fylla ut samt göra det nyttigare men nu fick jag modifiera och lägga allt för sig.

Gott, starkt och hälsosamt!


Träna vs Inte träna

Nu sitter jag här på jobbet och undrar om jag ska ta mig iväg till Ego och köra ett pass i kväll. Det är Sofia som kör street och det skulle vara roligt. Varför är det så motigt att ta sig iväg vissa gånger. Jag vet att när jag är där ångrar jag aldrig att jag valde att träna istället för att gå hem.

Hur tänker ni när motivationen vägrar infinna sig?



Julen närmar sig med stormsteg

och därför har jag beställt siffror till en adventsljusstake. Eller jag och jag. Kicki skulle beställa till sig och var snäll och beställde ett set till mig också. Nu är det riktigt grått och trist här så jag längtar till advent och alla ljus och stjärnor som ska fram då. Helst skulle jag vilja köpa ett gäng med adventsstjärnor och hänga upp i vardagsrumsfönstret i olika längder så de i princip täcker fönstret. Ni vet så som man kan se i skyltfönster. Nu kommer inte detta att bli verklighet här men önska och fundera kan man ju få göra.


De här kommer från countrybymail där de har hur mycket fint som helst.

Vikväktarna vecka 7

Idag blev det ingen vägning. Viktväktartanten har semester och tiden för vägning är ändrad. Till en toppen tid, direkt efter lunch.. Helt ärligt känns det inte roligt att kliva upp på vågen direkt efter att ha ätit. Det går inte att komma ifrån att en lunchlåda, några glas vatten och en kopp kaffe väger. Hade det varit vid fyra och man hunnit smälta maten hade det varit annat. Nu var det faktiskt inte riktigt anledningen denna vecka för mig eftersom jag hade kurs hela dagen och då passade det inte alls. Det är samma sak nästa vecka så då får jag se hur jag gör. Har kontrollvägt mig hemma så jag vet att jag gått ner även denna vecka men inte riktigt hur mycket eftersom jag inte har helt koll på vad jag vägde förra veckan.

Men som en bekräftelse på viktnedgången är ju kläderna. Vissa kläder är alldeles för stora nu att det inte är snyggt att ha dem och andra som varit för trånga går på. Sånt säger dessutom mer än vågen!



Plötsligt händer det

Jag hade visst fått med ett inlägg på startsidan av blogg.se. Det var en roligt överaskning måste jag säga. Nu har jag varit med för första gången, får se om det är första och sista eller om det händer igen.

Dagen idag har bestått av kursande. Nu är det styrelseledamöter, adresser och firmateckning som snurrar i huvudet. Det är alltid roligt att lära sig nya arbetsuppgifter men de här är verkligen olikt de ärenden jag är van vid så just nu känns det lite krångligt. Kommer säkert gå till sig.



Om kryddor hjälper till med förbränningen..

.. så lär jag bränna av bara den nu.

Jag skulle för en gångs skull laga ett av viktväktarnas recept. Jag köpte det jag kom ihåg att jag behövde för naturligtvis hade jag lämnat receptet på jobbet. Okej jag har fått en kod för att logga in på deras hemsida men har inte fixat det där än. Äh, hur svårt kan det vara!? Jag körde på efter behag och kom efter ett tag på att jag inte hade nåt bra att reda med men fick improvisera och tog nåt dinkelmjöl jag hade. Tillslut var maten klar och det blev gott men jag kan säga att efter behag blev VÄLDIGT starkt. Jag gillar stark mat och som tur är ska ingen annan äta.


Matlåda blev det också.

Fröken Upprörd

Det här med att säga upp och byta abonnemang är ingen lekstuga! För mig är det helt oftattbart att det ska vara 3 måndaders uppsägningstid på ett mobil abonnemang då man redan haft den bunden i 24 månader. Självklart borde jag tagit reda på det men jag tycker att det är väldigt lätt för bolagen att binda upp kunden medan man som kund har svårt att komma från avtalen. Det är ingen fara på taket för jag hade naturligtvis inte hunnit binda upp mig med nåt nytt bolag innan men jag blir irriterad över att behöva vänta 3 månader på både nytt bredband och ny mobil.

Det här är dagens I-lands problem för fröken Johansson.

Nu ska jag ta och lugna nerverna med lite läsning av ELLE, kanske blir det även en kopp kaffe till det.




Måndagen den 1 november

Ny vecka i ett höstruskigt sundsvall. Kalaset gick bra igår och jag tycker själv att jag gjorde ett bra jobb i köket. Nu är det början på en ny arbetsvecka med kurs och lite annat. Jag ska dock vara ledig på fredag och även på måndag nästa vecka så jag ser fram emot lite långledigt. Bara därför lär de här fyra dagarna gå extra långsamt.


RSS 2.0