Det måste komma nåt bra ur allt

Nu vet inte jag men blev det en timme kortare varje dag nu sedan vi ställde om klockan. Min tid räcker då inte till. Idag fick jag ställa in träningen för att hinna städa. Det är verkligen något varje dag denna vecka. Eller något varje dag var väl en underdrift, flera saker skulle jag vilja säga. Nu har jag i alla fall hemmet under hyfsad kontroll. Lite stök har jag kvar som jag hoppas hinna i morgon efter kalaset jag ska på.

Så nu försvinner jag nog några dagar härifrån igen. Men det blir inte ett lika långt uppehåll denna gång.


Nu vill jag har vår så jag kan ta fram krattan igen.


Det här är slutet på vår film

Igår var det utgång som som stod på schemat. Det var länge sedan så jag såg verkligen fram emot kvällen. Vi åt mat, drack bubbel och körde singstar hemma hos Anna och sen blev det dans på Oscar. Dagen idag har spenderats i soffan med mysigaste filten och två filmer. Mysa kommer jag tydligen få göra själv nu oxå framöver för det ligger helt nere det där med kärleken. Känns lite tråkigt men helt okej. Var väl inte meningen helt enkelt.

Nu blir det snart dags att flytta från soffan till sängen.Bara lite trött på ögonen :)

Lite efter täten som vanligt

Nu har även jag sett filmen the social network och jag kan inte säga att jag tyckte att den var särskilt bra. Själva fenomenet facebook och vägen dit är ju rätt intressant men jag är inte imponerad av filmen. Känns som en film man måste se och nu har jag gjort det. Inte mer med det.

Vad tyckte ni?Du ger mig inga löften, och du ställer inga krav

Sådär då är drygt halva veckan avklarad. Även om jag trivs på jobbet så är det skönt med helg. Idag hade jag en mysig after work med fina Madde. Vi var och åt god pasta på Tant Anci och Fröken Sara. Jag hade lätt kunnat stanna kvar och ta en kaffe och tillhörande kaka men jag gick till Ego och körde det inplanerade styrkepasset istället. Det är sådana gånger man känner sig lite extra nöjd efter träningen.

Nu blir det lite tv innan det är dags att sova. I morgon är det after work på jobbet och det ska bli riktigt roligt. Första tillställningen med de nya kollegorna så det blir lite spännande.Hälsorapport

Jag vet att några av er undrar hur det går med träning och sånt så här kommer en liten update. Helt otippat åkte jag på en segdragen förkylnig som gjorde att jag inte kunde träna på nårgra veckor men nu är jag på gång igen. Igår körde jag styrketräning och spinning och idag blev det streetdance. Nu håller jag tummen att jag håller mig frisk så jag kan hålla i det här. Kosten har jag lite dålig koll på. Dock var jag utan socker i fem veckor bara för att få bort sockersuget. Jag har fortfarande några kilon jag vill bli av med men det tänkte jag ta lite längre fram. Just nu är jag nöjd att hålla de 10 kilona jag gått ner. Det blir kanske ett ryck lite närmare sommaren.

Det allmänna måendet är faktiskt riktigt bra så det känns toppen!

Lägesrapport

Jag har ju varit frånvarande ett tag och det har hänt en del sedan dess. Jag har bytt jobb på jobbet och trivs jättebra med det. Helt nya arbetsuppgifter, ny chef och nya arbetskamrater. Mycket nytt att lära sig men det är riktigt roligt så det kommer nog gå hur bra som helst. Kändes helt rätt att hoppa på det tåget när det gick. Har hunnit bli ett år äldre. Blev firad i dagarna två. Jag har de bästa vännerna och familj. Och så var det de där med kärleken. Det finns en kille där. Vi har träffats ett tag och det är inget bestämt eller lovat. Jag tyckte det kändes jobbigt i början men nu har jag bestämt mig för att köra i vind. Sluta fundera och ta dagarna som de kommer och så länge det känns bra så är det bra. Jag kan inte gå och fundera på om det ska funka eller inte. Den dagen den sorgen i så fall.

Jag har ingen koll på hur ni har haft det heller för jag har inte läst några bloggar nu när jag varit bortkoppald. Om det har hänt något ni tycker att jag borde veta så tell me.


Måndagskrångel

Idag är jag ledig och dagen har väl kunnat börja bättre. Varför är vissa dagar så krångliga!? Men nu ska jag strunta i det som inte funkar och hoppa in i duschen och ta tag i dagen istället.


Jag har blivit med Internet igen

Så, nu är jag tillbaka! Bytte bredbandsbolag för ett tag sedan och orkade inte sätta mig in i hur man skulle fixa med det nya modemet. Jag är tekniskt handikappad och trodde inte att jag skulle fixa det men idag fick jag andra tankar och vips så funkade det. Och tänk det var ett av mina gamla ljus som peppade mig. Ni vet de som aldrig brinner ut.


RSS 2.0