somliga ljus brinner aldrig ut

Idag blir det lite hemmafix innan det är dags att gå ner till stan med Carina. Jag ska verkligen försöka att inte handla så mycket. Får se hur det går med det. Mosters tröja ska bytas, hoppas storleken finns kvar. Jag var på mitt första kalas som viktväktare igår. Det var inget dåligt fikabord som dukats upp. En liten skiva vetebröd och en liten kaka sen fick det vara bra för Johansson.


Kommentarer
Postat av: anna

det är lättare sagt än gjort att inte handla så mkt haha. den där koftan är jättefin, jag vill ju ha den i puderrosa och den har jag inte sett i butik.

2010-09-25 @ 11:15:08
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha ja en uppdatering vill jg gärna ha! lycka till nu ;)

2010-09-25 @ 12:00:31
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Cajsa

hejsan sötnos!

Hoppas att allt är bra med dig! Med mig är det för tillfället inge bra alls. Vill inte gå in på varför men det är i alla fall anledningen till att jag inte skriver speciellt mycket på bloggen och svarar på kommentarer för tillfället. Orkar helt enkelt inte med det mentalt. Så från och med nu kommer jag bara blogga någon gång ibland och i övrigt ha en bloggpaus. Kommer svara på kommentarer när jag känner att jag orkar med det. Det är bara väldigt mycket just nu. Men fortsätt gärna kolla in i alla fall, om jag skriver något nytt och jag ska göra mitt bästa på att göra detsamma. tills vidare får du ha det grymt och vi höres när jag känner att jag tar mig in på bloggen för att kolla kommentarer och/eller skriva ett inlägg. :)

xx Cajsa

http://www.cajsa1.webblogg.se

2010-09-25 @ 23:17:00
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: anna

hej vännen, är du sliten idag eller? ;)

2010-09-26 @ 17:07:31
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0